Tweede editie Bovensmilde Open Beachvolleybal

Ook dit jaar organiseert sportvereniging WIK het Bovensmilde Open Beachvolleybaltoernooi (BOB). Op zaterdag 13 juli vindt de tweede editie plaats van dit gezellig en kleinschalige beachvolleybaltoernooi. Net als de eerste editie zal het evenement gelijktijdig zijn met de Trimloop dat georganiseerd wordt door de ijsvereniging in Bovensmilde.

De beachvolleybalvelden liggen dit jaar weer op het terrein van de ijsvereniging. Om 12.30 uur zullen de eerste wedstrijden starten. Ook is de kantine op locatie open voor een hapje en drankje. IJsvereniging Voorwaarts heeft gezorgd dat WIK Bovensmilde tijdens de trimloop over 2 beachvelden kan beschikken.

BOB Toernooi

Afhankelijk van het aantal teams zal er een (dubbele) competitie worden gespeeld. Elk team speelt met 3 mensen in het veld en mag 1 wissel hebben. Middels een knockout systeem zal er een finale zijn tussen de beste 2 teams. En natuurlijk een vette beker voor de winnaars!

Wie durft “No Mercy” uit te dagen en zal de boeken in gaan als tweede winnaar van het Bovensmilde Open Beachvolleybaltoernooi.

Inschrijven kan via de website van WIK. Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *