Inloopavond Badminton

W.I.K. Bovensmilde zoekt nieuwe leden om onze badmintongroep te versterken en via deze weg willen we jou uitnodigen om eens bij ons te kijken, en natuurlijk zelf ook te badmintonnen!

“Badminton, is dat wat voor mij?” Jazeker! Of je nou lekker relaxed even een pluimpje wil slaan, je vaardigheden wilt trainen, of zelfs deelnemen aan de dorpencompetitie, het kan bij ons. Dat maakt badminton zo toegankelijk voor iedereen!

Vrij spelen

Wie graag in eigen tempo, op zijn of haar eigen manier een pluimpje wil slaan kan bij ons aan de slag. Verzin je eigen spel, of sla rustig een pluimpje over. Toch liever een partijtje? Helemaal prima!

Training

Onze trainer André traint de badmintonners die behoefte hebben aan het verbeteren van hun vaardigheden. Danwel voor het plezier, of voor het verslaan van de tegenstander in de competitie. Techniek en tactiek gaan bij badmintonnen hand in hand. En hoe dat gaat leren we van André.

Dorpencompetitie

Badminton is explosief en dat komt volledig tot uiting in de wedstrijden! Een punt scoor je niet alleen maar met een harde smash, maar vaak door een tactisch geplaatste shuttle. Een spannende rally tot een goed einde te brengen geeft een kick. Maar in de dorpencompetitie staat plezier voorop. De sportieve speelavonden worden (mits toegestaan) gezellig afgesloten met een drankje in de kantine. De wedstrijden zijn op doordeweekse avonden, en ongeveer één keer per maand waardoor het goed te combineren is met je privéleven.

Klinkt goed toch?! Je bent van harte welkom om eens kosteloos en vrijblijvend bij ons te spelen!

Wanneer?

Ivm aangepaste corona maatregelen is badminton training voorlopig niet mogelijk. Zodra dit weer kan zullen wij nieuwe inloop avonden organiseren.

Waar?

MFA de Spil. Je wordt ontvangen in de sportzaal.

Moet ik nog iets meenemen?

Wij hebben rackets die je kan gebruiken, dus je hoeft alleen in sportkleding te komen!

Meld je aan voor de inloopavond door een mail te sturen naar: steven@wik-bovensmilde.nl