Inschrijven Badminton Smildeger Kampioenschappen.

In januari is het weer zo ver, de Smildeger Kampioenschappen! Ook dit jaar staat badminton weer op het programma. Afgelopen jaren hebben we het erg gezellig gehad dus ook in 2024 doen we graag weer mee.

Wat gaan we doen?

We spelen dubbelspel, maar iedere deelnemer schrijft zich individueel in. De wedstrijdleiding koppelt elke deelnemer aan een ander. Met welke deelnemer je speelt is elke wedstrijd anders. Een wedstrijd duurt 10 minuten, gevolgd door 5 minuten pauze. Bij elke wedstrijd die je speelt, behaal je een aantal punten. Een finale zal bepalen wie zichzelf de Smildeger kampioen van 2024 mag noemen.

Waar en wanneer?

De Smildeger Kampioenschappen badminton zijn op zaterdag 20 januari 2024 van 09:00 uur tot ongeveer 12:00 uur in de Smeltehal in Smilde.

Hoe zat het ook alweer met de regels?

Omdat we vele partijen gaan spelen en een strak schema hebben is het van groot belang dat elke deelnemer goed op de hoogte is van de spelregels van het dubbelspel. Gelukkig zijn deze niet moeilijk en zijn ze eenvoudig te vinden. Kijk bijvoorbeeld even hier, of nog makkelijker, bekijk dit filmpje.

Wat kost het?

Deelname aan de Smildeger Kampioenschappen bedraagt slechts €4,- per persoon. Deze kan worden voldaan via een betaalverzoek dat je ontvangt na je inschrijving.

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de spelleiding (steven@wik-bovensmilde). Kijk ook even op op de website van de Smildeger Kampioenschappen.

Inschrijven

Klik op de onderstaande link om je in te schrijven voor de Smildeger Kampioenschappen Badminton.

INSCHRIJVEN