Straten volleybal toernooi 2019

Het jaarlijkse stratenvolleybal toernooi wordt op vrijdag 7 juni van 19.00 tot circa 22.00 georganiseerd in De Spil in Bovensmilde door sportvereniging WIK als onderdeel van het weekend Bovensmilde Beweegt!

Neem je buurtgenoten mee en vorm met hen een volleybalteam van minimaal 6 personen, waarvan minimaal 2 dames; teams mogen van elkaar lenen en je mag ook indraaien. Maximaal 2 NEVOBO competitiespelers per team. Individueel opgeven kan ook; bij voldoende individuele inschrijvingen maken we daar zelf een team van.

De kosten zijn € 3,50 per deelnemer bij aanvang van het toernooi door de aanvoerder/contactpersoon voor het hele team te voldoen. Elk team ontvangt per deelnemer 1 consumptiemunt op de speelavond. Het winnende team krijgt de wisselbeker een jaar in zijn bezit.

Degenen die van tevoren willen oefenen kunnen kosteloos komen spelen op woensdag 29 mei en 5 juni van 21.00-22.15 in De Spil. We geven dan een aantal techniekoefeningen en daarna worden er oefenpartijtjes gespeeld. Je kunt individueel of met je team meedoen!

Inlichtingen en opgave:
Wiljon Witvoet ( voorzitter@wik-bovensmilde.nl )